عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ وقوع زمین لرزه ۴.۱ در سمنان

تایید ابتلا وزیر صمت به کرونا

مشاور وزیر صنعت‌، معدن و تجارت گفت: وزیر صمت که به علت ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری بود از بیمارستان ترخیص شده و در حال گذراندن دوره نقاهت در منزل است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 10
کد خبر: ۳۷۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی‌اکبر رضایی در خصوص آخرین وضعیت درمانی رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: وزیر صمت متأسفانه چند روزی به دلیل وخامت حال در ای سی یو بیمارستان بستری شدند و تحت مراقبت‌های درمانی قرار گرفتند که به لطف خداوند و تلاش پرسنل و پزشکان بهبود حاصل و از بیمارستان مرخص شدند.

 

مشاور وزیر صمت افزود: وزیر صمت علی‌رغم توصیه اکید پزشکان مبنی بر عدم ورود به محیط‌های آلوده از روز اول به دلیل اهمیت موضوع سلامت مردم و افزایش نیاز کشور در تولید اقلام بهداشتی و به عنوان وزیر وزارتخانه صمت که وظیفه نظارت بر تولید محصولات بهداشتی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برعهده دارند، پیگیر رفع موانع موجود و افزایش تولید بودند و شخصا در جلسات مختلف حضور یافته و از کارخانجات و از واحدهای تولیدی محصولات بهداشتی حضورا و مرتبا بازدید می‌کردند که متأسفانه مبتلا به ویروس کرونا شده و این ویروس وضعیت ریه وی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ حاد کرد و باعث بستری شدن وی در بخش ای سی یو بیمارستان شد.

 

رضایی تصریح کرد: از آنجایی که تولید برخی از محصولات بهداشتی همچون ضدعفونی‌کننده‌ها و... برعهده وزارت صمت و البته توزیع آن بر عهده وزارت بهداشت است، وزیر صمت علی‌رغم بیماری شدید و بستری و تحت نظر بودن به دلیل دغدغه‌هایی که در حوزه تولید دارند و با وجود همه محدودیت‌های درمانی و پزشکی از طریق ویدئوکنفرانس‌ و سایر ابزار ارتباطی و شبکه‌های رسانه‌ای و اجتماعی با معاونت‌ها و مدیران مختلف دائما در تماس بوده و موضوع نظارت بر تولید را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به صورت مستقیم و جدی دنبال می‌کردند.

 

وی اضافه کرد: امیدواریم که وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی که اکنون در خط مقدم مبارزه با کرونا ویروس است نیز به صورت جدی بتواند با توزیع به موقع لوازم موردنیاز مردم اقدام و با درایت،‌ ظرفیت‌های تولیدی ایجادشده را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مدیرتی و نیازهای مردم و پرسنل عزیز بیمارستان‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با پخش و توزیع به موقع و مناسب کمبودهای موجود در بازار برطرف کند.

 

مشاور وزیر صنعت‌، معدن و تجارت بیان داشت: ستاد تنظیم بازار به تمامی درخواست‌های وزارت بهداشت و درمان در جهت رفع کمبودهای موجود جواب مثبت داده و تمامی درخواست‌ها به تصویب این ستاد رسیده است.

 

رضایی اظهار داشت: رزمندگان مقابله با ویروس کرونا علاوه بر جامعه پزشکی و درمانی کشور، تولیدکنندگان عزیز و شریف نیز هستند و در راس آنها وزیر صمت است که علی‌رغم توصیه‌های پزشکی پای کار ایستاد و با زیر پا گذاشتن سلامتی خود با حضور در کارخانجات نو مراکز تولیدی نسبت به برطرف کردن مشکلات و افزایش تولید مجاهدانه از هیچ تلاشی فروگذار نکرد.

 

وی تصریح کرد: امیدواریم تمام مدیران خط مقدم این جبهه همچون وزیر صنعت، معدن و تجارت یک بار دیگر نشان دهند که مردان این سرزمین برای امنیت و سلامت مردم عزیز کشورمان در سایه مقام معظم رهبری از هیچ تلاشی فروگذار نیستند و در مقابله با مشکلات پیش‌آمده با مدیریت جهادی و بدون هیاهو همچون فرماندهان شهید 8 سال دفاع مقدس تا آخرین نفس ایستاده‌اند.

 

 در حالی ابتلای وزیر صنعت، معدن و تجارت به ویروس کرونا و بهبودی وی اعلام شده است که مدتی پیش فرزاد خلفی مسئول شورای اطلاع‌رسانی وزارت صنعت از جواب منفی آزمایش کرونای وزیر صنعت خبر داده و گفته بود: ایشان تحت مراقبت خودشان قرار دارند و در بیمارستان و یا بخش آی‌سی‌یو بستری نبوده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار